Kørekort til bil
Hos Debels Køreskole lægges der stor vægt på, at du som elev får en rigtig god oplevelse med det at køre bil, samtidig med at du bliver en god og ansvarsbevidst bilist.

Vi tilbyder blandt andet kørekort til kategori B, almindelig bil. Under fanen ”dit forløb” kan du læse om hele kørekortforløbet.

Automatgear kørekort
Når du tager kørekort til kategori B, almindelig bil hos os, kan vi nu som noget helt nyt tilbyde dig at vælge mellem kørekort til manuelt gear eller automatgear.

I mange år har det været et krav, at køreundervisningen skulle foretages i en bil med manuelt gear. Ny lovgivning på området har gjort det muligt, at du som elev kan vælge at tage kørekort til bil enten med manuelt gear eller automatgear.

Såfremt du ønsker at tage kørekort til automatgearet bil skal du være opmærksom på, at du efterfølgende kun må føre biler med automatgear.

Har du et ønske om at tage kørekort til automatgearet bil skal dette oplyses, når du sender os en tilmelding.

Du er også altid velkommen til at ringe på 30 24 96 52 eller skrive til os.

Førstehjælp
Når du skal tage kørekort, er det påkrævet, at du har gennemført et færdselsrelateret førstehjælpskursus (8 timer), før du kan blive godkendt til at få kørekort.

Debels Køreskole har et godt og solidt samarbejde med Nicolaisens Førstehjælp, som tilbyder førstehjælp i køreskolens lokaler på Oddervej 172, Højbjerg. Kontakt køreskolen for tilmelding.

Generhverv
Står du i den situation, at du skal generhverve dit kørekort, hjælper vi dig gerne i mål, så du igen kan køre videre.

Hos Debels Køreskole ved vi, hvor afhængig man kan være af sit kørekort, og når man skal generhverve, står der ofte meget på spil, hvilket kan få nervøsiteten og usikkerheden frem i de fleste.

Erfaringen siger, at 2-3 køretimer ofte er nok til at få smidt de dårlige vaner og bestå køreprøven i første forsøg. Vi hjælper dig i mål med både at bestå teoriprøven og den praktiske prøve. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at give os et ring på 30 24 96 52, hvis du har spørgsmål eller andet du vil drøfte med os.

Pris for generhvervelse fra 2.500,-
Prisen indeholder 1 køretime, 1 opvarmningstime samt leje af skolevogn til prøven.

Ønsker du adgang til teoriundervisning samt teoriprøver kan vi også være behjælpelige hermed.

Tilmelding til generhvervHvorfor skal du generhverve?