Kørekort til bil

Hos Debels Køreskole lægges der stor vægt på, at du som elev får en rigtig god oplevelse med det at køre bil, samtidig med at du bliver en god og ansvarsbevidst bilist.

Vi tilbyder:
– Kørekort til almindelig bil med manuelt gear
– Kørekort til almindelig bil med automatgear
– Generhvervelse af kørekortet
– Særlig køreundervisning
– Rutinetimer
– Førstehjælpskursus

Rutinetimer
Rutinetimer er for dig som allerede har et kørekort, men som ønsker noget mere rutinekørsel sammen med en erfaren kørelærer inden du selv begiver dig ud i trafikken. Det kan være du har holdt pause fra at køre bil i en periode og måske føler dig lidt rusten eller utryg ved at sætte dig bag ved rattet.

Vi hjælper dig gerne, så du igen kan føle dig tryg på egen hånd.

Førstehjælp
Når du skal tage kørekort, er det påkrævet, at du har gennemført et færdselsrelateret førstehjælpskursus (8 timer), før du kan blive godkendt til at få kørekort.

Debels Køreskole har et godt og solidt samarbejde med Nicolaisens Førstehjælp, som tilbyder førstehjælp i køreskolens lokaler på Oddervej 172, Højbjerg. Kontakt køreskolen for tilmelding.

Generhverv
Står du i den situation, at du skal generhverve dit kørekort, hjælper vi dig gerne i mål, så du igen kan køre videre.

Hos Debels Køreskole ved vi, hvor afhængig man kan være af sit kørekort, og når man skal generhverve, står der ofte meget på spil, hvilket kan få nervøsiteten og usikkerheden frem i de fleste.

Erfaringen siger, at 2-3 køretimer ofte er nok til at få smidt de dårlige vaner og bestå køreprøven i første forsøg. Vi hjælper dig i mål med både at bestå teoriprøven og den praktiske prøve. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at give os et ring på 30 24 96 52, hvis du har spørgsmål eller andet du vil drøfte med os.

Pris for generhvervelse fra 2.500,-
Prisen indeholder 1 køretime, 1 opvarmningstime samt leje af skolevogn til prøven.

Ønsker du adgang til teoriundervisning samt teoriprøver kan vi også være behjælpelige hermed.

Tilmelding til generhvervHvorfor skal du generhverve?